Om oss


Rekdal hundepensjonatet åpnet dørene for første gang sommeren 2016. Vi holder til omtrent midt i Møre og Romsdal, på Rekdal i Vestnes. 


Rekdal hundepensjonat åpnet dørene våren 2016. Vi har i dag 20 plasser til hund, innkludert egen avdeling for småhunder.

Det er gøy å være hund på Rekdal dyrepensjonat.For oss er det viktig at hunden din trives opptimalt. Den får derfor et egent lyst og trivelig rom, tilgang til luftegård og luftes flere ganger for dag i et stort innegjerdet område og på gåturer - alt etter hva hunden din har behov for. Liker den å bade, så er sjøen et steinkast unna.Vi som driver pensjonatet heter Pim og Kjell, og har lang erfaring med eget hundehold. I høysesongen vil vi også benytte andre hundeelskere til lufting, aktivisering og kosing med de firbeinte gjestene våre.


Dersom det er vanskelig å kjøre hunden hit selv, kan vi være behjelpelig med å hente den, og eventuellt også levere den mot et tillegg i prisen. 


Hos oss er hundene mye sammen i luftegårdene, og dette går som regel veldig fint. De fleste leker, løper og får ut masse energi i flokk og grupper. Selv om vi gjør vårt ytterste og har blitt veldig gode til å lese hundenes atferd, er det ikke til å unngå at det innimellom blir knuffing og slossting, men sjeldent noen skader. Desom hunden lilevel vil få behov for tilsyn av veterinær gjør vi dette gratis for hundeier, likeså oppfølging og medisinering. Selve dyrlegeregningen må hundeieren selv betale.


Hundeeiere har hunden sin her på eget ansvar, noe som er vanlig praksis på alle hundepensjonat. 


Her finner du pensjonatet

Rekdal ligger i utkanten av Vestnes kommune. Adressen vår er Nedste Rekdalvegen 219. Når du kommer til Rekdal, skal du ta av fra RV 661 til den nedre vegen. Dyrepensjonatet ligger tett inntil to digre siloer, nedenfor tidligere Rekdal skule. 

Her ligger Nedste Rekdalvegen. 


Reiseavstander til Rekdal dyrepensjonat:

  • Fra Spjekavik/Ålesund = 46 km og 43 min
  • Fra Molde = 41 km med ferge og 1 t og 20 min
  • Fra Vigra flyplass =  65 km og 1 timeSkiltet vårt.
Mye natur på Rekdal.
10 nybygde rom.
Alle skal ut på tur flere ganger for dag.
En glad dalemantiner.
Lek og morro i dyrepensjonatet.
Stor og liten hilser på hverandre.
Full speed i luftegården.
Mange firbeinte i skjønn harmoni.
Kjell i luftegården.

Besøk vår Facebookside, for flere bilder.